25 år gammal

Och jag är inne på min 3dje dammsugare. Det känna fortfarande lika jobbigt att lägga pengar på det. Finns ju en massa roligare saker att göra för pengarna. Men det är ju så jäkla skönt att få det gjort ändå.

Men nu jäklar är det fint hemma iallafall. Storstädade i 6(!!!!!) timmar igår. Min gamla dammsugare har ju inte funkat ordentligt så jag har liksom inte städat helhjärtat. Men igår så städade jag till och med nästan ALLA lådor, städskåpet osv. Så nu behöver jag inte storstäda på säkert en månad. Så jäkla skönt!

ja nu när det är typ – grader ute så går jag klädd sähär. I mjukis (:

(Visited 761 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Emma januari 22, 2019 at 8:28 f m

  Va härligt:) hoppas du blir nöjd med den nya

  Reply
 2. Sullen Girl januari 23, 2019 at 12:01 f m

  Åh! Jag lägger också mycket tid när jag väl storstädar! Det är jobbigt men det blir ju fint efteråt 😁

  Reply
 3. Sexbloggen januari 24, 2019 at 8:10 e m

  Nu får du rent igen!
  Isabelle

  Reply
 4. Malin januari 28, 2019 at 6:19 e m

  Ja Paulina, du är 25 år och beter dig som en tonåring. Hur patetiskt och tragiskt är inte det?

  Reply
 5. Isabelle januari 28, 2019 at 8:24 e m

  Du är så fantastisk Paow! ❤️

  Ikväll har jag och min sambo en myskväll med champagne och jordgubbar. Så härligt med dagar man rå om varandra lite extra.

  Kram Isabelle

  Bilder6.bloggplatsen.se

  Reply
 6. Amber januari 29, 2019 at 9:59 f m

  Malin! På vilket sätt beter hon sig som en tonåring? Hon tar tag i städningen
  Det kanske du också borde göra.

  Det är väl värre att bete sig som en gammal kärring när man är 25.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *