Selleri Juice

Jag har alltid gillat selleri och har ofta haft det i när jag gjort juicer. Men jag la juicerna lite på hyllan ett tag och har levt ganska så onyttigt till och från tyvärr, inte haft någon motivation och vart lat helt enkelt.. Men jag har sett på flera olika sidor att det blivit trendigt att starta dagen med färskpressad sellerijuice. Så ja jag hakade på den trenden. Att börja dagen med sellerijucie inspierar mig också att vara mer nyttig och tänka på vad jag stoppar i mig(tills det blir kväll då småäter jag det som finns hemma haha).

Efter bara 4 dagar så känner jag

– Mycket klarare och skarpare i hjärnan

– Orkar prestera jämnt under mycket större del av dagen

– Mer energi

– Ökat lugn

– Sover bättre

Varför du ska börja din dag med Sellerijuice

  • Renar din lever från toxiner och tungmetaller
  • Låter din lever återskapa friska leverceller
  • Innehåller viktiga saltgrupper som har förmåga att dra gifter och tungmetaller ur hjärnan
  • Innehåller viktiga saltgrupper som renar hjärnans neurotransmittrar och därmed ökar signalstyrkan dem emellan
  • Återställer magsyrabalansen vilket ger en mycket mer effektiv matsmältning och ett ökat näringsupptag
  • Ersätter förlorade elektrolyter och balanserar kroppens Natrium/Kalium-nivåer. Kaliumjoner inne i våra celler sköter tillsammans med natriumjoner, som huvudsakligen finns i vätskor utanför cellen, vätskebalansen i vår kropp – oerhört viktigt för ditt välmående och för hur kroppen kan tillgodogöra sig och använda det vatten som du dricker.

Hämtat från google

Nu har ju jag turen som tycker om selleri. Men vet att många inte gillar det. Jag  brukar ha i citron och äpple för en surare smak 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *