Äntligen utvilad

Alltså jag sover SÅ dåligt så att det är läskigt. Men idag/inatt har jag fått kanske 6/7timmars sömn? Så det är bättre än 3. Sov mellan 23-03 sen mellan 08-10 så känner mig hyfsat utvilad.

Igår så hade jag världens mysigaste fixardag. Började dagen med att åka till Astera och göra en kemisk peeling och en dermapen behandling. Dermapen är ju en behandling med nålar som gör små små hål i hela ansiktet. Känns inte super fräscht efter då man blir helt röd samt att jag blir ”torr” av peelingen så gör att all död hud ramlar av. Men om typ en vecka så kommer jag att vara super fräsch och min hud kommer att ha fått lyster!

Man ser på mig att jag är trött, så en vitamin cocktail behövdes verkligen.

Efter min behandling så mötte jag upp två efterlängtade vänner. Vi gick och åt på det veganska cafet Mahalo som ligger på söder. Så god mat och bowls och man känner verkligen hur nyttigt allt där inne är. Rekommenderar det stället starkt verkligen 🙂 vi satt där i säkert 3-4 timmar och bara fikade och pratade minnen och framtid. Länge sedan jag hade en sådan fredag!

Efter Mahalo så hade jag en tid hos Ah clinic. Jag har kommit på att jag vill tömma mina läppar helt! Under tiden Ah renoverades så gick jag till en annan behandlare som la in alldeles för mycket i mina läppar vilket jag inte tycker är snyggt på mig. Så jag har bestämt mig för att tömma dem med Hyalase en enzym som hjälper kroppen att bryta ner fillersen naturligt . Då det gör extremt ont och kan vara farligt om man gör för mycket på en gång utan jag kommer att minska dem successivt tills jag känner mig nöjd.

Visar er före och efter bilder imorgon!

(Visited 580 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Lina januari 12, 2019 at 8:31 e m

  Du behöver nog inte dom där läpparna, du är nog naturligt snygg ändå 🙂

  Reply
 2. Johan januari 12, 2019 at 9:42 e m

  Passa på att göra dig mindre white trash när du ändå är igång.

  Börja med att lasra bort dina hemska tatueringar, klipp löshåret till axellängd och färga det brunt. Sluta bär horkläder. Skaffa dig ett jobb och en lägenhet som inte är en jävla fritidsgård för pundare.

  Reply
  1. Mich januari 17, 2019 at 10:29 e m

   Haha mår du bättre om hon blir en tråkig svensson?

   Reply
  2. Linda januari 19, 2019 at 12:00 e m

   Du borde skaffa dig ett liv istället för att trycka ner andra människor.

   Reply
   1. Maja januari 19, 2019 at 10:11 e m

    Eller så säger han bara sanningen, Linda. Inte många som tål den nuförtiden…

    Reply
  3. Fimpan januari 26, 2019 at 4:18 f m

   Klippa håret och färga det och flytta för att slippa undan dåligt sällskap? Nu går du för långt.

   Reply
 3. MArie januari 13, 2019 at 9:39 e m

  Hej Paow!
  Undrar bara om du har kontaktuppgifter till Astera, hittar inte när jag googlar.
  Kraam

  Reply
 4. Hanna H januari 14, 2019 at 8:37 f m

  sömntabletter ?

  Reply
 5. Anton januari 15, 2019 at 8:52 e m

  Sov gott!
  Sexbloggen

  Reply
 6. Maja januari 17, 2019 at 5:34 e m

  Håller HELT med dig, Johan. Men hon är tyvärr oförbätterlig…

  Reply
 7. Masarika januari 17, 2019 at 6:11 e m

  Vad heter bowlen du beställde på mahalo? 😍. Ser riktigt god ut.

  Kram Marika

  Reply
 8. Dleldl januari 29, 2019 at 4:13 e m

  Hur kan du låta fettot röra dig med en nål? Är du inte rädd om ditt ansikte människa?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *