Äntligen utvilad

Alltså jag sover SÅ dåligt så att det är läskigt. Men idag/inatt har jag fått kanske 6/7timmars sömn? Så det är bättre än 3. Sov mellan 23-03 sen mellan 08-10 så känner mig hyfsat utvilad.

Igår så hade jag världens mysigaste fixardag. Började dagen med att åka till Astera och göra en kemisk peeling och en dermapen behandling. Dermapen är ju en behandling med nålar som gör små små hål i hela ansiktet. Känns inte super fräscht efter då man blir helt röd samt att jag blir ”torr” av peelingen så gör att all död hud ramlar av. Men om typ en vecka så kommer jag att vara super fräsch och min hud kommer att ha fått lyster!

Man ser på mig att jag är trött, så en vitamin cocktail behövdes verkligen.

Efter min behandling så mötte jag upp två efterlängtade vänner. Vi gick och åt på det veganska cafet Mahalo som ligger på söder. Så god mat och bowls och man känner verkligen hur nyttigt allt där inne är. Rekommenderar det stället starkt verkligen 🙂 vi satt där i säkert 3-4 timmar och bara fikade och pratade minnen och framtid. Länge sedan jag hade en sådan fredag!

Efter Mahalo så hade jag en tid hos Ah clinic. Jag har kommit på att jag vill tömma mina läppar helt! Under tiden Ah renoverades så gick jag till en annan behandlare som la in alldeles för mycket i mina läppar vilket jag inte tycker är snyggt på mig. Så jag har bestämt mig för att tömma dem med Hyalase en enzym som hjälper kroppen att bryta ner fillersen naturligt . Då det gör extremt ont och kan vara farligt om man gör för mycket på en gång utan jag kommer att minska dem successivt tills jag känner mig nöjd.

Visar er före och efter bilder imorgon!

Posted in: Hår & skönhet.
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *