Eftersom att jag är i Thailand

Och ni är hemma i kalla sverige. Jag ÄLSKAR ju som sagt brun utan sol men vill helst inte använda ”vanlig” i ansiktet då jag lätt får porisar(pormaskar) då. Och då använder jag en för kroppen. Och en för ansiktet!

Det som är bra, är att det går att göra det som en tvåstegsbehandling, för du har både en olja som du kan droppa i din dagkräm, eller om du vill bli superbrun kan du ju köra den direkt på 😀 men sen är det även en burk med pads som du drar över huden när du ska lägga dig och sova på kvällen, så är du brun på morgonen, hur skönt! Dessutom, ni som tänker att kudden ska bli brun, nope! Den är ”pillow proof”. Så nu går det faktiskt att göra fler saker än 1 när man sover. Sova och bli brun. Happy girl!

Jag ska väl kanske säga som togs upp på eventet, att deras tag är #madeintheshade så det handlar om att sola ansvarsfullt.

Det går att beställa oljan och pads tillsammans från Swiss Clinic, men självklart också separat. Ni hittar kittet här. (adlinks i inlägget)

 

(Visited 66 times, 1 visits today)

1 Comment

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *