!!

Har fått kommentarer om att jag har haft kattvakter som inte matat mina katter. Min kattvakt då hamnade på sjukhus och höll på att dö. Då hade en annan tjej som heter Marielle alltså åkt till Stockholm och sagt till kattvakten(elli) att hon fick vara där vilket hon absolut inte fått. Så hon var ingen kattvakt. Och jag hade inte tillgång till någon telefon då jag spelade in ett program. Och jag kan meddela att jag och denna tjej INTE är vänner i dagsläget för att hon vanvårdade min katt under 3 dagar, åkte till Stockholm och ljög och sa att hon kunde få bo där. Det är enda gången på 18 år som min katt hade glömt att få mat och hon har inga allvarliga men av det. Kan även meddela att min pappa äger matbutiker runt där jag bor så han brukar kika förbi så att lägeheten är fin samt lämna mat och kattsand. Så att hon hade glömt att mata Maddiken 1 dag. Maddiken äter endast en speciell dyr kattmat. Det är nog därför hon INTE HAR vart sjuk en enda gång på 18 år.

Att kalla min vänner lowlife för att dem bor hemma tycker jag är fegt och taskigt då några av dem är yngre än mig (21-23). När man är från en mindre stad så kanske man har hus och barn när man är 19. Men så fungerar det i många fall inte i Stockholm.

Och för att jag har vart ute och festat på helgerna så vanvårdar man väl för fan inte katter? Det är bland det sjukaste jag hört.

Jag är en hemma person, är jämt hemma förutom när jag är på gymmet eller äter middagar så mina katter är med mig ca 22 timmar om dygnet med undantag för att jag festar. Så att kalla mig vårdslös över mina katter gör mig riktigt irriterad då dem verkligen är mina allt här är i livet! Mina katter är EXTREMT sociala. Och ALLA som träffar mina katter säger att dem aldrig träffat katter som är så snälla trygga och sociala som mina. Så jag antar att det är för att jag är så bra med dem.

Så jo jag tror att hon ”Jessica”’är avundsjuk på att jag kan leva och resa som jag vill medans hon sitter och plockar ut en vecka till gran canaria varje år(vilket inte är något fel). Men

Ni som inte förstår inlägget läs kommentarerna 2 inlägg under! Kram

<3

 

Maddiken <3

(Visited 279 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. Jessica februari 4, 2019 at 9:09 f m

  Men väx upp! Jag har en karriär det här inte du, du kan inte skylla på en annan brud f är att du inte är där o tar hand om dina katter. Hade ALDRIG lämnat mina djur så.alla jävla program du envisas med att va med i, du är ju för fan borta i månader! Du är så jävla korkad att klockorna stannar… helt jävla sanslöst.

  Svar: en karriär? Varför är du då inne på min värdelösa blogg femtioelva gånger om dagen? Förstår att du har det tråkigt så att du måste kolla vad jag gör då du gör samma sak varje dag. Sen kanske du inte fattar att jag inte bloggar om exat allt jag gör? Nog snarare du som är korkad och extremt lättprovocerad. Så roligt lol

  Reply
  1. Josefine februari 4, 2019 at 11:16 f m

   eller är det inte så att Paulina har en karriär som hon för att utvecklas i ställer upp i tv program?
   Katter är fantastiska djur delvis för det är väldigt självgående och kan vara själva längre stunder, jag jobbar vissa dagar 14 timmars pass inom vården, missköter jag med min katt eller är det ok enligt dig eftersom jag inte vistas i tv?

   Reply
  2. Tessan februari 4, 2019 at 9:18 e m

   Undra vem det är som är korkad? Någon som måste kommentera och verkar veta allt om dennes liv? Sluta stalka kanske? Troll är fan överallt. Så trött på er idiotäckeltroll. Stäng ner mobilen och skaffa ett liv istället, slipper ni ha sådana jobbiga onödiga problem om andra människor. Vem orkar ens bry sig? Om någon vill dricka och knarka så är det väl upp till den människan? Ingen utomstående lider väl av det? Sluta följ personer som ni stör er på. Det är ju som att ni vill bli triggered. Pantade människor som kallar sig själva för smarta. Hahahahahahahahaha

   Reply
 2. Cecilia februari 4, 2019 at 10:21 f m

  Paulina kommer antagligen aldrig att ta ansvar och bli vuxen.

  Reply
  1. Ida februari 4, 2019 at 9:39 e m

   Är det viktigt för dig att hon ska bli vuxen? Påverkas du av att hon inte lever samma ”vuxenliv” som antagligen du gör då?
   Kanske du Cecilia skulle ta energin du sätter på att kommentera Paulinas liv på något annat ist? Dina vänner? Barn? Jobbet?

   Reply
  2. A februari 5, 2019 at 10:00 f m

   Cecilia, en frisk vuxen person skulle inte trakassera en persons blogg med galenskap. Det här talar ännu en gång för hur psykiskt störd du är!

   Reply
  3. Johanna februari 5, 2019 at 2:35 e m

   Kan du för en gångs skull motivera VAD exakt det är som gör det viktigt för just DIG att hon ”växer upp”? Är genuint intresserad hur/varför det kliar hos dig

   Reply
 3. Mina februari 4, 2019 at 10:43 f m

  Så du totalt flippar ut över två kommentarer..? Okej. Tycker det känns lite lame att du är såpass svag själv så du måste gå ut offentligt med att du har fått två kommentarer som inte passar dig på instagram. Behöver du en hel tomtearmé bakom dig för att du ska känna att du har rätt..?

  Reply
 4. A februari 4, 2019 at 11:55 f m

  Hahahah, Jessica, Cecilia och Malin. En och samma bittra och fula människa som stalkar Paulina 🤣🤣🤣🤣🤣 karriär som nätroll!! Låt oss ” normala” skratta så vi kiknar…. seriöst? Du är sämst!!!!! 👎👎👎Det är du som är såååå liten och patetisk och en riktigt, riktigt LOOOOOSEER här!! Hahaha. Bara stick och gräv ner dig va?!!! INGEN VILL SE DINA INLÄGG🖕🖕🖕🖕🖕F Y!

  Reply
  1. Cecilia februari 4, 2019 at 1:04 e m

   Inte samma känner inte Malin eller Jessica. Kolla ip adressen så fattar du kanske att det inte är samma personer. Din fjortis som tycker allt är okej som Paulina gör.

   Reply
 5. A februari 4, 2019 at 1:30 e m

  Cecilia, Jessica osv. Dra nu härifrån innan du blir anmäld för trakasserier. 😱😱😱😱😱😱

  Reply
 6. Veronica februari 4, 2019 at 7:25 e m

  Men herregud vad folk är elaka. Väx upp ist för att bete sig på detta sätt. Ni som är elaka, passa så inte Robert Aschberg knackar på haha. Trolljägarna går på tv och vem vet, snart är de er tur att bli uthängd i tv dessutom. Är de inte i denna säsong, så vänta bara.

  Reply
  1. Marie februari 4, 2019 at 11:16 e m

   Heja Veronica

   Reply
 7. Amber februari 5, 2019 at 8:10 f m

  Ja alltså, denna stalker ´`Cecilia” är förmodligen en man (kan vara). Är inte så vanligt att vara så negativ mot en annan kvinna.

  Detta med kattgrejen är så vansinnigt löjligt att ta upp och kommentera om. För det första känner man inte Paulina utan går efter media som skriver om saker för att få läsare. En skitgrej kan bli hur stor som helst. Du som menar att du har en ”karriär” borde väl vara så smart att du fattar det. Och vad har du att göra med hur andra ordnar med sina katter när de åker bort. Man bryter inte mot någon LAG när man har en kattvakt. Du förstår väl hur du framstår när du tar upp detta. Livet består av så många områden och inte bara djur.
  Ett djur är inte en människa men det är en levande varelse som bör behandlas väl.
  Tyvärr så blandar en del människor ihop människor och djur. En katt är inte ett barn.

  Vad är att växa upp och bli vuxen. Är det att gå till ett 8-17 jobb varje dag, ha 5 veckors semester. I så fall säger jag till Paulina ”Bli inte vuxen”. Men ta hand om dig! Du har stor kapacitet ”. Sträck på dig!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *