Tröttnade på Phuket

Det är så tråkigt att Phuket blivit så förstört och så fruktansvärt dyrt. Det är samma priser som i Dubai i princip fast utan lyx. Var ju bara där för att hälsa på Angelica men nu har hon åkt hem. Fick panik idag och åkte in till terminal 2 och hoppade på bussen till mitt älskade Bangkok. Visst det tar ett tag att åka buss, men aningslosainfuenser på instagram blir glada 😉 nä men det är så mycket billigare och det är ändå en nattbuss. Köper man en ”vip buss biljett” så kostar det ändå bara 700 bath ca. Typ 250kr och man får liggsäten ändå. Och man hamnar mitt i sukomvit(centrala Bangkok) så man slipper åka taxi från flygplatsen som ändå tar typ 1-2 timmar pga trafik. Så värt det tycker jag.

Sen när jag kommer fram så har jag en dag att döda innan min vän kommer. Så det ska bli mysigt med en ensamdag i Bangkok. Är så glad att jag äntligen lärt mig att vara själv!

(Visited 104 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Jess februari 5, 2019 at 3:55 e m

  Jag ÄLSKAR Bangkok ♡ jag gjorde exakt samma sak sist jag var i thailand. Var nere i Phuket kanske tre dagar innan jag fick nog och körde en spontanare till Änglarnas stad BKK med, just det, VIP nattbuss. Recommend recommend, SÅ bekvämt!

  Reply
 2. Cecilia februari 5, 2019 at 5:20 e m

  Foki är också i thailand för tillfället. Har du Paulina nån kontakt alls med henne idag mera?

  Reply
  1. Fimpan februari 6, 2019 at 4:08 f m

   Kan du inte gå och göra något annat än vara härinne? SNÄLLA?

   Reply
 3. Carola februari 5, 2019 at 6:11 e m

  Så stark nu Paulina! Ser stormen på instagram och jag anar att den kommer att kännas som en känga hur du än motar bort det. Kom ihåg- alla som hatar hörs. De som älskar är tysta. Du har mer stöd än vad du tror!
  Du behöver inga tips, du lever ditt eget liv och med all rätt. Men.. här kommer det ändå som en ordspya. Ta det lite lugnt med åsikterna om religion tills du är rejält jäkla påläst. Det är rent av ett farligt ämne att famla omkring i. Skickar dig massa kärlek, delar många av dina åsikter och delar allra högst motståndet av hat på nätet!
  Ta hand om dig nu!
  Kram

  Reply
 4. Fiasmode februari 14, 2019 at 10:04 f m

  Jag gillar dina orangea slip on-skor, var kommer de ifrån?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *