First day in Bangkok

Vet att jag sagt det förut, men jag ÄLSKAR Bangok. Det är verkligen världens bästa stad. Vet att många tycker det är för ”hetsigt” här men jag är ju en riktig storstadstjej.

Kom fram med bussen runt kl 7 på morgonen så tog jag inte på något billigt hotell som låg mitt i stan. Kollade affärer, drack bubbelté(ni måste dricka det om ni är i thailand) spelade skjutspel i någon spelhall och sen mötte jag upp Kitty, ni vet hon som var med i love island? Hon bor ju här, och hon är verkligen en supertrevlig tjej. Vi drack bubbel och sen så gick vi och åt Thaimat, hon sa att jag äter samma mat som riktiga thailändare. Men det är ju nog för att jag är uppvuxen med thaimat.

Efter det blev det en moppe taxi hem för att sova för skulle upp och möta Nikki som landar klockan 5 och byta hotell!Fina Kitty!

ljus öl och stark mat hör ihop. (och ja jag vet att jag ätit mycket kött när jag vart här. Ska dra ner på det :/)

Bubbel Te. Det är typ som chailatte fast med te smak, fast sött. Men små bollar som smakar typ ingenting men det gör det ändå SÅ gott.

Hur man ser ut när man åkt tuk tuk i 40 min haha.

Favoritmat!

(Visited 90 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. anonym februari 7, 2019 at 4:18 f m

    Vad kul det verkar där. Kommer åka dit nån gång. Maten såg så god ut. Jag skulle nog shoppa mycket. Ha det bra.

    Reply
  2. Jessica februari 11, 2019 at 9:36 e m

    My god kvinna vad du är vacker utan smink.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *