Inspelning med Hänt.

Idag så började dagen med en inspelning med Hänt/Viafree som är baserat på någon amerikansk show, där man ställer frågor till varandra och vill man inte svara på frågan så måste man äta något riktigt äckligt. Och idag så stod det mellan Habanero(svin stark chili) konunga, världens äckligaste ost och en kattmatssmoothie med äggvita. Hur tror ni det gick haha?! Åt nästan alla saker… Om vi säger så 😉 programmet heter Bladhs Bikt och kommer sändas på Viafree.

Efter det så hade jag kvalitets tid med Angelica. Vi kollade film, städade, lagade mat(eller hon gjorde, jag går på en halvstrikt juicediet den här veckan). Sen nu ikväll så har jag sleepover med Jesper. Och nej, vi dejtar inte! Vi är bara vänner. Och ja man kan ha killkompisar. Har typ fler bra vänner som är killar än tjejer konstigt nog. Men är nog lite grabbig av mig haha!

Ett inlägg idag iallfall, bättre än inget. Imorgon så ska jag BTW ta nya bilder till min header, känns som det är dags att byta nu efter 2 år.

(Visited 101 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *