Pressträff med PH gänget

Idag så har vi fått se dem 2 första avsnittet av ph. Och jag säger bara fan vad bra dom var! Dock så känner jag lite ångest över min kropp då jag vägde mer. Men vad ska man göra 🙂 är glad att jag vågade ställa upp trots mina extrakilon.

Var ju även pressträff! Så vi alla från starten fick träffas igen, prata med tidningar osv!

Är ni taggade på Paow och Jeppes comeback i paradise hotel 2019? Tror det kommer bli en jäkligt bra säsong!

(Visited 415 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. M februari 25, 2019 at 6:33 e m

  Men alltså Paulina, ”extrakilon”. Förstår att du lever i en värld där många är väldigt smala och utseendet är extremt viktigt men jag tror att du skulle må bra av att gå och prata med någon om ätstörningar.

  Reply
  1. M2 februari 25, 2019 at 7:36 e m

   Hon menar nog bara extra mot vad hon är van vid.

   Reply
   1. Jonna mars 5, 2019 at 11:07 f m

    Ja hon har ju en normvikt.. störningar har hon isåfall.

    Reply
 2. Andreas februari 26, 2019 at 8:39 f m

  Inga extra kilo där, du är jättefin så 😘 lycka till

  Reply
 3. anonym februari 26, 2019 at 2:56 e m

  Jag ska titta men jeppe var det inte han som lurade aina och kastade kulan. Nä han vill jag helst inte se där. Annars tycker jag det blir spännande att följa ph

  Reply
 4. Susanne februari 27, 2019 at 5:24 f m

  Du har inga extrakilon, du har en jättefin kropp på bilderna!

  Reply
 5. @Swedishgirlgonesober februari 27, 2019 at 7:20 f m

  Förstår känslan med extrakilon… du är så snygg men jag känner alltförväl till de där rösterna som inte godkänner det, haha lite flummigt men du förstår nog hur jag menar ♥️ Jag är själv 171, 56kg trivs mycket bättre på 52 kg.
  Du är grym!

  Reply
  1. Sandra mars 1, 2019 at 1:20 e m

   Till swedishgirlgonesober; Säg till rösterna att du duger som du är – dessutom tänkte jag direkt på att om du väger 56 kg o är 171 cm, är du nog en bra bit under ”medelvikten” för din längd! Du behöver verkligen inte tänka på att gå ned <3

   Du duger <3 Lycka till med allt!

   Reply
 6. Charlotte februari 27, 2019 at 9:11 e m

  Även om du kanske väger lite mer än vad du är van vid så kvalar det inte in som några extrakilon. Du är ändå smalare än 95% av befolkningen och dina ”extrakilon” klär dig.

  Men tyvärr förstår jag ditt resonemang, din kropp ser ungefär ut som min och jag känner mig ofta tjock även om jag logiskt sett vet att jag inte är det. Det här samhället vi lever i är fan sjukt. :/

  Ville mest bara säga att jag tycker du är fin som du är, även om jag ser att mitt inlägg ser lite negativt ut. Blir nog egentligen bara ledsen över att jag ser hur sjukt mitt eget resonemang kring min egen kropp är.

  Reply
 7. Amanda mars 2, 2019 at 3:43 e m

  Varför är inte jeppe med på bilderna?

  Reply
 8. Cl mars 12, 2019 at 10:35 f m

  Är det där extrakilon så vill jag också ha några. Du är så vacker!

  Reply
 9. Emma mars 19, 2019 at 7:10 e m

  Hela Du och Din kropp är jättefin!!
  Var stolt, oavsett om väger några några kg upp el ner.. Såg dig på trolljägarna och det är förjävligt hur folk beter sig. SÅ – nu är det dags för lite POSITIV FEEDBACK tycker jag, mer sånt!? Varför peppar vi inte varandra mer? Skärpning svenska folket. vi är inte 9 år.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *