Tillbaka

Hej! Efter nästan en månad så är jag tillbaka på bloggen. Som ni ser så ser den ju lite annorlunda ut. Anledning till att jag inte har bloggat är för att jag haft konflikt med som har haft min blogg. Dem har inte gett mig tillgång till den på över en månad. Så min snälla plastpappa har hjälpt mig en massa med ny server och allting. De gamla inläggen och bilderna har inte skickats över som dem ska pga att de inte gjorde rätt för sig. Men så nu vet jag det iallafall 🙂

Jag har haft väldigt mycket att göra med inspelningar och flytten så jag brände ut mig själv helt. Har bara vart hemma i nästan 2 veckor och försökt fokusera på att bli frisk. Har fått psoriasis, samt utmattnings symptom/influensa symptom vilket suger. Just nu så känner jag verkligen att jag har en glöd som saknat ett tag, tyvärr så säger min kropp ifrån. Så nu så försöker jag bara flyta med och låta saker och ting hända. Får acceptera att jag inte orkar allt just nu. Men så får det vara.

Försöker verkligen att äta hur nyttigt som helst. Men blir ändå bara sämre! Så irriterande

(Visited 437 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Richard mars 27, 2019 at 11:53 f m

  Hej Paulina,

  Från en som haft hälsoproblem själv, föreslår jag att du kanske slutar tro på vegan-myten och testar en annan väg = Carnivore Diet. Precis som dina älskade katter är nog vi människor också rovdjur har det visat sig 🙂

  Grönsaker med starka färger, super-frukter, tillskott osv gjorde mig bara sämre… särskilt min hud… så jag testade att göra tvärtom = en 30 day challenge med bara kött och vatten i 30 dagar.

  Det gav mig otroliga resultat, så du kanske också kan bli frisk av samma approach?

  Läs tex på: https://meatheals.com/ (inget jag/någon annan tjänar pengar på utan bara ren info).

  Krya på dig!

  Reply
 2. Mia mars 27, 2019 at 8:50 e m

  Utmattningssyndrom? För vad, du jobbar ju inte ens.

  Reply
 3. Mia mars 30, 2019 at 5:16 e m

  Ser ut som att du verkligen äter jättebra. Min autoimmuna sjukdom försvann med en gluten och mjölkfri diet. På 2 veckor var mina värden som varit fruktansvärda när jag kom in, normala och endokrinologen lät helt förvånad, han kunde inte tro det då det ska ta år att bli bra.

  Så detta bekymrar mig. Jag undrar om det kan vara stress? Autoimmuna sjukdomar som psoriasis är ju stresskänsliga. Och dessa program som Paradise är ju stressiga då man ständigt oroas för att röstas ut. Går psoriasisen ner när du semestrar?

  Reply
  1. Mia mars 30, 2019 at 5:17 e m

   Ps Jag äter förståss kött också men gluten och mjölkfritt.

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *