VANBRUUN

Inlägget är i samarbete med VANBRUUN

VANBRUUN är ett svenskt företag som skapades 2013. Det kan vara väldigt svårt att bestämma sig för vilken ring man vill ha tex till din förlovning, bröllop, födelsedagar ja rent generellt. Därför har jag inlett ett samarbete med vanebruun för de har inte bara fina ringar och diamanter utan de försöker hålla sina priser lägre än sina konkurrenter vilket är väldigt bra. De har inte bara bra service utan de tar hand om sina kunder och de är alltid kontaktbara.

Diamanterna tillverkas i Sverige och även i England men de tillverkas faktiskt för hand av hantverkare med de ädlaste metallerna hur coolt är inte det? Sen finns det över 100 000 ringar man kan välja bland deras sökfunktion så det finns garanterat något för just dig då priserna på vissa ringar är extremt låga. Men om du känner att du vill vara mera kreativ och skapa din egna design så har du möjligheten till det. Jag själv ska skapa en vänskapsring till mig och min bästa vän ❤️

Här nedan är mina favoriter!

Den första ringen heter Amanda och det är 18 karats guld. Man kan gravera in sin egna text också så att den blir mer personlig

Den andra ringen heter Naomi och är en slät vigselring vilket många föredrar när dom ger sina löften till varandra, och en vacker dag är jag nog där . Men här hittar ni fina ringar och Förlovningsringar

Man blir själv lite sugen på att dela en ring med någon man älskar men man får ju hitta den rätta killen först. För om det kommer den dagen då jag ska gifta mig då måste jag vara 100% säker på min framtida man då giftemål är speciellt enligt mig men det får ta den tiden det tar helt enkelt för just nu vill jag fokusera på mig själv, min familj, jobb och mina vänner.

Men du kanske går runt och spinner på tanken på att gå ner på knäna för att fria till din partner ? Eller planerar du på att beställa hem vigselringar? Nu har du chansen till att göra det så meddela mig gärna när nu har valt en ring från Vanbruun och hur du gick tillväga när du friade/förlovade dig det är så spännande! Nej nu tänkte jag mata min katt Matilda för att sedan träffa en vän, det har varit väldigt mycket sista tiden i mitt privatliv och därför har bloggen halkat efter men jag ska ta tag i detta nu på riktigt. Sen vet jag att jag har nämt det varje gång men nu har jag äntligen börjat hitta en balans i livet och jag har insett att jobbet behöver komma först ett bra tag framöver! Ta hand om er så länge ❤️❤️

(Visited 570 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *