Magsjuk eller febrig?

Jag har ju haft rätt mycket otur på senaste. Har fått svaret på det men berättar det imorgon.

Vaknade typ kl 6 imorse av att jag känner mig varm snurrig och mår illa. Börjar kräkas och fattar att jag är magsjuk. Men när jag är febrig, alltså varm så brukar jag också kräkas. Vilket suger. Så tror att jag råkat ut för matförgiftning eller magsjuka vilket suger så himla mycket. Det är det sista jag behöver. Men nu är det såhär. Har inte kräkts på många timmar men mår fortfarande illa och har 38,7 graders feber. Det sjuka är att det bara gått åt ett håll om ni fattar vad jag menar hähä, alltså så har jag bara kräkts. Konstigt.

Det här brukar jag äta när jag är sjuk.

Vad är era bäst tips på att äta när man mår illa?

(Visited 581 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. elma september 11, 2019 at 4:56 e m

  Tomatsoppa
  Knäcke
  riskakor
  yoghurt
  popcorn
  tips att dricka vid illamående – avslagen kall cola eller mint te

  Reply
 2. A september 11, 2019 at 7:08 e m

  Usch vad jobbigt, lider med dig. Hoppas verkligen det blir bättre snabbt. Krya på dig!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *