Tiden som varit.

ätit en massa god mat! Vissa människor har försvunnit från mitt liv. Men det har gett plats till nya <3 här med Sofia!och Linus haha! Roligaste bilden på honom. Ser ni btw att jag kletar in han i bruk utan sol!

Vet inte om det är det destruktiva i mig. Men jag vill ha en massa fina hål i öronen! Gjorda hos bästa TY på ANT.

Fått en grej för AirPods! börjat tömma mina läppar på preparat!

Fortsatt med min sellerijuice!

druckit massa bubbel!

Vart på Gotland och spelat in kändiskampen!

men framför allt så saknar jag Maddiken. Kommer förevigt ha ett hål i mitt hjärta.

Ja, har ju inte bloggat på typ ett år. Så det här är bara en överblick och lite bilder från denna månad. Har inte gjort överdrivet mycket den här sommaren. Vart i Småland osv. Onödigt inlägg men aa. 🙂

(Visited 566 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Anonym september 11, 2019 at 8:39 e m

    ”Ätit en massa god mat”. Är det från idag? I så fall var det nog inte så allvarlig magsjuka igår och du behövde inte mina larviga råd om diet efter magsjuka, som jag kommenterade igår (och som inte släpptes igenom moderering).

    Reply
  2. Em september 13, 2019 at 5:36 e m

    Åhh, vad roligt att du bloggar igen. Längtar till nästa inlägg!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *