Min första lägenhet.

Inlägget är i samarbete med https://www.hittasmslan.com

Jag har precis köpt min första lägenhet. Och jösses vad dyrt det är att bo i stan. Kommer ihåg när jag var 18 år och fick ett lånelöfte på 5 miljoner med pappa i borgen.Då åkte vi runt och kollade på säkert över 100 lägenheter det året. Men inget dög för mig för att på den tiden så hade jag så skev verklighets uppfattning och var verkligen dålig på att uppskatta både pengar och saker. Jag var uppvuxen i en 7 rummare mitt i stan och min första lägenhet var en femma i ett nybygge  på söder som jag och mitt EX Hugo hyrde av min pappa. Så att gå till en 2-3a då kändes ganska långt bort. Jag är typ arg på mig själv att jag inte uppskattade saker och ting förut. För nu har jag verkligen inte lika mycket pengar, bra relation med min pappa eller får knappt ett lånelöfte på 2 miljoner. MEN jag uppskattar allt jag har. Jag har förstått att inget kommer gratis.

Jag tycker inte längre att det är pinsamt att inte ha as mycket pengar. Förut så tyckte jag det, kallade folk fattiga osv. När man fått reda på att det är så många människor som tar lån för att ibland kunna resa osv. OCH DET ÄR INTE FEL. Typ alla gör det. Finns ju även en sida som heter hittasmslan.com där man kan gå in och jämnföra/ta smslån där man får se alla räntor osv. Vilket är toppen. Det är så skönt att allt är samlat på samma sida ist för att hålla på och googla runt!

Så ja, jag har köpt en lägenhet(dock renoveringsobjekt) vid Strandvägen på östermalm för lite över 3 miljoner. Och den är SÅ liten. Jag jag saknar helt ärligt att bo litet så det ska bli supermysigt faktiskt.

En planritning på min lilla gulliga etta!

Och här är bilder på min första lägenhet.

(Visited 4 280 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.