tankar -paragrafryttare

Alltså jag måste bara få försvara Marcelo. Det är inte okej att ösa skit på honom som ni gör. PH är ett KLIPPT PROGRAM, du får frågor i synkarna och ja att han har mycket sex för att det är HANS val, hade det vart en kvinna så hade hen blivit hyllad. Men nu helt plötsli. Men att döma honom för att han väljer att lämna destruktiva relationer? DRIVER NI ELLER ? Ska man som offentlig person inte kunna avsluta en relation man inte trivs med? Vafan alla hatar väl mer eller mindre sina ex?

Sen kan jag inte undgå det Paula mitt exs Hugos fru. Skrev ett inlägg och hänger ut Marcelo OCH han 19 åriga flickvän. Har inte hon själv barn? Är inte hon pk? Hon sitter och hyllar Hugo att han blivit så ”klok” osv. Visst jätte fint. Men att säga att hon är stolt över Annica och Nina som inte heller har rent mjöl i . Jag vet saker om Hugo som jag är ganska säker på att Paula inte vet, för vi alla är människor. Alla felar.

Sen att Paula tar en bild Linda rosing och Hugo och hänger ut en annan kvinna på ett negativt sätt. Att Nina säger att hon inte puttade Marcelos nya tjej är bara sjukt DÅ jag såg det.

Sry för luddigt inlägg. Är stressad och irriterad.

Marro är en människa, alla fungerar olika och ingen är fan perfekt. PUSS

 

(Visited 755 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *