Poddinspelning!

(Skulle kommit upp i onsdags)

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men gjorde helt ärligt ingenting igår, var ensam hela dagen. Gick en promenad, fixade lite hemma och gick och la mig tidigt. Men det kallas väl vardag. Somnade liksom kl 21.30 haha. Aldrig hänt innan.

Studsade upp kl 8 imorse och drack kaffe, tog en PW och längtade tills min poddinspelning tillsammans med min gamla vän Smail. Vi pratade om tiden som varit och om varför jag inte tror på kärlek typ. Blev ett väldigt personligt avsnitt. Tror att det kommer ut imorgon 🙂 efter det så åt vi lunch och nu sitter jag hos frisören ska äntligen bli långhårig. Är ju trött på mitt korta haha. Efter frisören ska jag träffa min syster sen ska vi laga mat. Det enda vi gör är att äta typ. Men ska bli mysigt att hänga med syrran.

(Visited 284 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *