askblond

Idag så har jag vart hos frisören hela dagen. Var verkligen tvungen att fixa färgen och slingade min färgade utväxt. Har ju typ inte fixat till färgen på 3 månader. Fick ju något ryck här om dagen och tog bort mitt tejp hår själv, vilket verkligen inte är att rekommendera haha. Värmde med platttång över tejpen som fastande i hela håret. Så fick sitta med olivolija i hela huvudet och försöka få ut dessa jävla kladd som satt ihop med tovorna. Vet att tejp ska vara bättre för håret men nää. Det är inte riktigt min grej alltså. Även om håret är av superbra kvalite trots att jag haft det i typ 3 månader.

Jag färgar alltså mitt hår hos Joshua på östermalm(hairbyvalentino på instagram) och ska testa att sy in löshår på Fairwith hair nu på onsdag. Nu är det dags att bli snygg igen! Mår ju som sagt MYCKET bättre efter min healing. Så då får jag mer ork till att fixa mig, jobba och hålla rent omkring mig och städa och samtidigt ha ett kärleksliv och umgås med vänner. Det känns som att dagen plötsligt fick fler timmar! Superskönt!

Jag och bästa Joshua!

Innan 🙁

Efter! Hur fint?

(Visited 344 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *