Lagat min telefon

Inlägget är i samarbete med FIXMYPHONE

Härom dagen så var jag och lagade min IPHONE, den hade ingen batteritid. Den dog på seriöst en timma efter den var full laddad och både skärmen och displayen vad sprucken. Sen fick jag höra om Fixmyphone.se som finns på flera ställen i Stocholm och lite runt om i Sverige. Ni kan kolla gå in på deras hemsida och kolla om det finns i eran stad!

Jag fixade iallafall min telefon i Gallerian i stan och det tog endast 30 min och är snällt mot plånboken. Delarna man får är av högsta kvalité! Så det är verkligen att rekommendera. För ni har väl hört och tycker själva att det är SJUKT OSEIXGT MED en trasig lur enligt statistik.

(Visited 197 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *