Mitt första bröllop!

Hej på er! Igår så är var man trött för att i lördags så var jag på bröllop. Är verkligen SÄMST på att ta bilder. Ska verkligen försöka tänka på det 🙂 var SUPER snygg verkligen. Jag vågade mig på en sotning.

Men nu ska vi prata om bröllopet. Min gamla vän Andreas gifte sig!!! Med sin Adrian. Det var så fint, så god mat och fest. Jag har ju känt Andreas i typ 8 år men vi har inte umgåtts så mycket på senaste tiden. Jag skulle inte säga att jag är blödig egentligen. Jag säger ju att jag inte ens tror på kärlek vilket är lite deppigt. Men det här var så himla vackert och dem var så fina <3

Efter att ha chillat i soffan hela dagen så mötte jag upp Soffan igår och åt tapas på mitt favvoställe. Madrid tapas på Hornsgatan. Supermysigt ställe där det är ägarens egna recept så det är en liten twist på typ allt. Sen blev det sängen och nu vaknade jag nyss och ska till frisören! Så taggad för det. Tog ju ut mitt löshår själv här om dagen. Och det är inte att rekommendera 🙃

(Visited 245 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *