Lägga ner bloggen eller inte?

Alltså jag ÄLSKAR ju att skriva. Men jag har inte haft någon fungerande dator, min stora dator behöver jag någon systemkod till och tror inte jag har kvar den? Skulle behöva hjälp. Min ena dator har jag sovit på sen så har jag två datorer till som måste formateras om eller vad det nu heter.

Sen nu när bloggen äntligen blev fixad så åkte jag utomlands och ja, där var det bajsinternet så tänkte. Äsch jag tar det när jag kommer hem. Alltså egentligen varför kör jag ens bortförklaringar, min blogg jag bloggar när fan jag vill. Men dock så älskar jag det. Det är ju MIN terapi. Jag fick nu en gammal dator av min plastpappa som får duga sålänge. Fast dock så gillar jag gamla mac typ bättre då den har HDMI kortläsare osv. Min senaste mac(den jag sov på) kostade fan 32 tusen haha. Den är väl kanske lite smidigare. Men den här får duga tills jag lagar den igen.

Det svåraste med att komma tillbaka från en ”bloggpaus” är ju vart man ska börja. Då det händer så mycket i mitt liv, och nu ska man ju uppdatera ÖVERALLT och allt i min hjärna är redan kaos. Fast det har det väl alltid vart. Men nu är man liksom VUXEN. Fyllde ju fan 26 den 14 oktober. Firade den med mina närmaste, och hade en mysig dag.

Men svaret är iaf nej. Jag ska inte lägga ner bloggen. Försöker bara få saker att gå ihop. Som vanligt då men men haha!

Lite bilder från min resa!

Brun och fräsch!

min bikinikropp!

Frulle utomlands alltså <3 typ enda gången jag äter ordentlig frukost.

Bikini från Chiquelle!

 

(Visited 744 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *