Sviken efter 5 år?

Ja jag kommer inte att nämna några namn i det här inlägget. För då blir ju det någon form av uthängning. Och det är ju SÅÅÅ fel, men att snacka skit om än på stan till människor och företag man inte känner. Det är okej och därför ger jag tillbaka med samma mynt till mina följare.

Jag blev vän med en person för många år sedan, som då levde på a-kassa/soc  och hade någon sorts dröm om att jobba med sociala medier. Och där var jag en bra port in men jag tyckte det var okej. För det var trots allt min vän För vi hade även ganska så kul ihop även om vi hade olika intressen. Han köpte följare och hade väldigt höga skulder och ville INTE jobba som något annat än influenser, vilket inte är fel men det beror kanske på lite hur man prioriterar speciellt när man har så pass höga skulder. Och han hade ingenstans att bo och nästan inga pengar så jag lät han bo på min soffa i flera år. Han har även skrivit att jag behandlade honom som en städare, men bjuder jag på mat 7 dagar i veckan så hur jobbigt kan det då vara att diska och dammsuga? Sen hjälpte han mig att storstäda ett par gånger vilket egentligen inte är konstigt då man bor ihop eller har jag fel? Han skyllde på att han förlorade ”vänner” genom att vara vän med mig. Men jag tvingade eller förväntade mig aldrig att han behövde STÅ UPP FÖR MIG mot folk. För på riktigt så har jag aldrig brytt mig om människor som tyckt illa om mig. Det var hans val att göra på det sättet så att vända på det som att det är mitt fel att han inte är vän med typ Antonjia Mandir och Jasse osv. Vilket jag inte riktigt håller med om.

Att jag är en knepig och känslig person vet vi ju alla, och eftersom jag vart ”känd” så pass länge så har folk i min närhet nästan alltid hållit med när jag pratat och skrattat åt mina skämt fast än dem inte var roliga. För eftersom ”vissa” tycker att jag är känd eller va fan man nu kallar det så ger det än jäkligt mycket medvind. Att vara vän med mig har både för och nackdelar. Vilket har gjort mig känslig mot svek. För hur kunde någon inte hålla med mig? Det här är alltså något jag är 100% medveten om idag och jag vet om att det är därför jag förlorat många av mina vänner som inte gjort som jag vill. En fördel med att växa upp och få insikt.

Men han sa ALDRIG något. Och på riktigt, vem står ut med någon i 5(!!!!)år för att sen bara vända och från ingenstans bara skicka ett rent utsagt vidrigt sms där han avslutar våran vänskap för att jag ”snackat” skit om han. Vilket inte stämmer, det är klart att man tjafsat och jag har vart trött på varandra och sagt till våra gemensamma vänner att jag är lite less på att han inte haft NÅGRA som helst drömmar och visioner än att supa sig full en tisdag. Och ja, då började jag ta lätt avstånd eftersom att jag blivit äldre. För att när man blir äldre så börjar man tröttna på att folk bara vill vara min vän för att komma in på krogen, för att äta sponsmiddagar och/eller leva nåt liv som ser ”glassigt” ut på Instagram samt låna kläder av än. Jag har kämpat i HELA mitt liv för att komma dit jag är idag. Sen när man slutar erbjuda ”mitt glassiga liv” med sponsmiddagar och champagne så tröttnat folk på än.

Jag är vuxen nu, jag vill inte bli utnyttjad. Och efter han försvann från mitt liv så har jag tagit mindre droger, jag har festat mindre och jag har blivit bättre på att ta tag i saker. Jag har äntligen börjat följa mina drömmar genom att omge mig med människor som jobbar stenhårt och som inspirerar mig. Jag har också lärt mig att trivs i mitt egna sällskap. Vilket jag inte gjorde innan. Och jag mår bra, trots den värsta sommaren i mitt liv.

Sen vet jag som sagt att jag inte är perfekt, jag är dominant och har mitt sätt att vara på. Och alla människor tycker inte om mig. Och det gör mig ganska unik. Men att han nu hotar mig med att försöka förstöra för MIN pappa som hjälpt honom SÅ mycket är bara sjukt för att jag skrivit till företag jag samarbetar med att han köpt följare vilket jag egentligen bara tycker är snällt. Mot företagen då..

Men iallafall, jag tröttnade på att ta med han på event, jag tröttnade på att han aldrig hade pengar och ja helt ärligt så tyckte jag inte om att han använde MITT namn utan att fråga mig för att söka spons hos diverse företag. Han ville mig inget väl i slutändan. Och om vi nu var vänner så länge, och om jag vart så hemsk under alla dessa år. Då stannar man väl inte kvar utan en dold agenda? Eller har jag fel.

Kommer inte att kommentar detta nåt mer. Men så många som frågat, det här är min sanning och mina känslor. Vem som har rätt och vem som har fel ligger i betraktarens ögon.

Lägger upp en FIRE ass bild på mig som visar att jag mår bra utan giftiga personer i mitt liv.

(Visited 1 693 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *