Man är inte sina misstag.

Jag började söka på Tristan Björling, då jag ÄLSKADE han i idol så jag googlade hans namn och kom in på FLASHBACK. Som är ett forum som egentligen inte borde få existera eller att människor ens kan få uttrycka sig sådär om någon som inte finns på jorden längre. Vila i frid Tristan <3  Hans död tog faktiskt en del på mig(och det är självklart att det är hemskt när någon lämnar denna jord oavsett, speciellt i ung ålder), kanske var det för min crush jag hade på honom eller för att jag älskade hur genuint glad han blev när han gick vidare. Han verkade vara en fin människa iallafall.Men efter det gjorde något väldigt dumt. Jag gick in på FLASHBACK och tryckte in ”paow”. Vilket jag inte borde gjort. Där stod det. Och även om jag inte bryr mig, så bryr man sig. Det här är alltså vad människor tycker om mig baserat på vad dem läst/sett i media.

”knarkhoran” ”Trött, jävla kokaintorsk som tror sig tjäna stora pengar med deklarerar 260k/år.” ”Jag har alltid tyckt att hon är en vidrig skabbig tjej ! Vet inte det är något som äcklar mig
Dessutom sägs det att hon har HIV, psoraisis och diverse könssjukdomar, usch !” ”Efter ha sett lyxfällan kan jag bara beklaga denna misslyckade jävla mupp som saknar allt vad intelligens innebär.
Synd om hennes föräldrar som helt misslyckats med att berätta för henne om lite basic saker i livet fy fan de måste känna sig misslyckade……bruden är helt tappad och jag hoppas verkligen denna mupp blir dissad av allt och alla så hon tvingas ta ett vanligt kneg och vakna hur Hollywood-drömmen.” ”blir förvånad om hon blir över 30” ”vad har hon gjort med sig själv. Hon som brukade vara så söt” ”helt klart knullbar efter ett par öl, men inte vacker på något sätt”

Och detta är bara 1% av alla 460 sidor som finns om mig. Men ändå så försöker jag tänka att man på något sätt lyckats få den uppmärksamheten man ville åt som yngre . Men vad är den värd nu? Det står trots allt om mig överallt på internet, allting jag gör blir en nyhet även om det nu handlar om att få ett sugmärke. Men att ha spelat in tv, rest utomlands , tydligen legat runt tillräckligt mycket för att bli kallad en ”promiskuös hora ” av vad jag tror är medelåldersmän. Det är tydligen väldigt hemskt att bara ha taxerat lite ett år, det är tydligen dåligt att ha haft 3 misslyckade relationer med en otrohet, att ha exprimenterat med droger. Men ju mer jag skriver detta just nu. Så ser jag mönstret, jag har växt upp i ramljuset och det har inte vart jätte glammigt. Alla gör misstag i livet, bara att jag gjort mina offentligt. Och det är klart att jag har förändrats, jag har inte samma kropp som när jag var 17. Jag har rest levt och solat. Och bara för att jag är öppen med sex, så ligger jag INTE med vem som helst. Men jag ligger när jag vill.

Och jag växer fortfarande upp men ändå så känns det som att vissa folk försöker få mig att tro att mitt liv är över på något sätt. Jag fyllde 26 år förra veckan. Herregud jag har säkert 50 år till att leva och minst 10-15 år till att skaffa barn, och jag kanske inte ens vill gifta mig. Jag kanske bara vill ha barn. Jag är inte rik på något sätt, mitt liv är lagom glassigt och jag kan resa vart fan jag vill. Och visst jag förstår att Paradise Hotel inte är för alla, så ni troll som sitter där och kommenterar att jag vart med kollar ju uppenbart på det? Vi alla är samma, vissa är bakom och vissa är framför. Men jag står för underhållningen isåfall.

På något sätt ger dessa negativa kommentarer om mig bränsle till att vilja försätta. Vissa vill vara slavar för samhället, men det är inte jag inte just nu. Jag tror inte att det sitter många högutbildade människor och kommenterar mitt utseende eller mina misstag. Jag försöker alltid att kolla på mig själv innan jag dömmer andra. För ingen är perfekt. Och är du det, då är jag glad för din skull.

Oj vad jag skenade iväg i detta inlägget. Men jag mår bättre efter jag skrev det. Tack till mig själv.

Och vet ni om en sak? Man är INTE sina misstag, låt inte dina misstag definiera vem du är som person.

En bild på mig som är tagen för 10 år sedan.

Och en bild på mig och Viktor tagen för 6 år sedan typ.

Och en bild på mig från denna vecka. Och trender ändras, grått hår är inne, markerade ögonbryn är inne osv. Looks ändras, människor också <3

(Visited 1 392 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Dessa november 1, 2019 at 1:17 e m

    Ett så fint inlägg men också så ledsamt. Du är bäst Paow, glöm inte det. Stor kram och kämpa på!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *