Kontor på kontorshotell i Stockholm?

Detta inlägg är ett samarbete med Hagalunds kontorshotell.

Som entreprenör, för det är jag även om jag inte vanligtvis brukar kalla mig det, är det lätt att tappa fokus när man arbetar hemifrån (eller ja, det är i alla fall så jag upplever det). Man arbetar hårt med att försöka få till vettiga inlägg på både bloggen och Instagram, men hur ska man göra det när det är svårt att fokusera för att man får besök, det finns massor med saker som distraherar och så vidare?

Jag har haft kontorsplats tidigare, som ni som hängt med mig under åren kanske minns, och funderar seriöst på om det inte är dags snart igen? Det jag har kikat på nu då är kontorshotell i Stockholm och då följer ju frågan vilket? Inne i stan vore ju toppen, nära och bra, men sen ska det ju vara både bra och passa plånboken med…

Jag har fastnat för Hagalunds kontorshotell som ligger i Solna, men de erbjuder både ett attraktivt pris och en inspirerande miljö. Det är för mig lite fel sida av stan, men när jag kollade så var det enkelt att ta sig dit. Det är tydligen också så att det är lätt att nätverka på kontorshotell, man får träffa andra företagare och kreatörer och det hoppas jag kan bidra till inspiration (som jag ibland saknar). Priset var attraktivt tycker jag och det gör valet lite enklare när man slipper bli skinnad bara för att kontorshotellet har ”en fin adress”.

Dessutom har de ett “All Inclusive”-koncept där det ingår det mesta du behöver på ett fungerande kontor. Som grädde på moset har de just nu kampanj som gör att man får två månader gratis (december och januari). Det är kanske dags att göra slag i saken och skaffa sig en kontorsplats så att jag kan fokusera på det som trots allt är viktigast för mig?

Som sagt, detta är ett inlägg i samarbete med just Hagalunds kontorshotell, men det betyder inte att jag inte tycker det verkar strålande, för det gör jag! SÅ, ska jag skaffa kontor eller inte?

(Visited 156 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *