Vem är jag?

vid matbordet?

Hemma, om jag lagat maten själv, så blir jag alltid mätt innan den är klar för småäter hela tiden, haha. Så när maten väl är klar så är jag AS mätt. Nån som känner igen sig haha? På resturang – tycker alltid att personens mat jag äter med är godare så försöker byta, eller så blir jag as mätt på brödet 🙁

på nattklubben?

Är inget superfan av att dansa, är ju från Stocholm och där kör man veven i baren eller vid borden typ hahaa .Men brukar mest gå till olika barer/klubbar och ta shots och hälsa på folk jag känner.. Blir lätt rastlös och vill gå vidare. Jag går nästan alltid till minst 5 ställen varje gång jag går ut i Stockholm! Men sen sista klubben man går till så fastnar jag alltid på toaletterna och blir bästis med alla tjejer där inne och lånar varandras smink och byter nummer. Sen hörs man aldrig iallafall.

på stranden?

Om jag nu väljer att gå dit? Den som klagar över hur varmt och svettigt det är mellan doppen i vattnet. Slutar mest med att jag går in och lägger mig på rummet. Därför jag aldrig är brun om någon frågar..

på efterfest?

Oj.. När jag väl går på efterfest/har efterfest så är jag förmodligen ganska dragen. Så jag är den som tömmer barskåpen och inte vill gå och lägga mig. Jag vill aldrig sluta. Ingen bra egenskap som resulterar i att jag sover hela dagarna haha.

i klädbutiker?

Oj, blir helt stirrig och vet inte vart jag ska börja. Prövar aldrig kläder. Så jag är inget superfan av att shoppa i butik.

hemma hos andra?

Jag är väldigt artig, tackar för mig och frågar om jag får ta ett glas vatten. Har extremt mycket respekt för andras hem.

i sängen?

Jag sover mest i sängen, äter gör jag ibland också.

på flygplan?

Jag somnar direkt. JÄMT! Fast det är ganska skönt faktikst.

hemma en chilldag?

osminkad, oduschad och varvar mellan att kolla tvn och att städa.

i ett förhållande?

Väldigt kärleksfull. Inte alls svartsjuk.

(Visited 395 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *