Livets resa

I samarbete med Lavendla

Att diskutera livets gång från början till start är minst sagt ett stort ämne. Jag har länge haft svårt att skriva om det, men jag tycker nu att det börjar bli dags. Det som någonstans måste vara det viktiga är dom minnen man lämnar efter sig – snarare än vad det står på ett papper och vem som får vad. Trots detta så är det ju förstås viktigt att se till att rätt person får rätt sak när det väl är dags. Lärdomen som jag dragit av att fundera över detta typ av ämne är att verkligen ta till vara på det man har – både privat och i gemenskap med andra.

När det kommer till vad som lämnas efter mig så är det viktiga för mig att rätt person får rätt sak – även om det viktigaste av allt är minnena som skapas. För att se till att allt går rätt till när dagen är kommen så gäller det att man skriver ett testamente, vilket man kan göra med Lavendlas hjälp.

Lavendla Juridik är ett rikstäckande företag som alltså finns över hela landet. Som privatperson och intressent kan man få gratis testamenten som är personliga och individuellt upprättade av jurist, samtidigt som man kan ladda ner en mall om man så önskar. Utöver just testamenten så har även Lavendla juridisk hjälp när det kommer till bland annars affärsjuridik och bouppdelningsavtal med mera. Du hittar alltså det mesta inom juridik i allmänhet och begravning i synnerhet inne hos Lavendla.

Kan inte du i kommentarerna dela med dig av dina tankar kring hur och vad du tänker på när det kommer till testamente? Vad måste finnas med – och vilka personer i din närhet måste innefattas i ditt testamente? Har du funderat på det tidigare, eller har jag lyckats väcka en ny tanke hos dig? Ser fram emot dina tankar i kommentarsfältet nedanför!

(Visited 924 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *