Stockholm

Är hemma i mitt älskade Stockholm sen i måndags. Hade bokat nageltid hårtid osv. Men inget blev som tänkt, efter en hemsk tågresa med folk kupén(natttåg) som luktade svett och vitlök och som gnällde på att det blev ”ljust” när jag kollade på mobilen. Om inte det räckte så kommer jag hem och ser att Matilda skadat svansen ordentligt. Det är ingens fel men min inneboende hade missat det då hon har så mycket päls så det inte syntes. Så fick åka in med min oförsäkrade katt och fick höra att hon kanske måste amputera svansen. Så den dagen brände jag 6000kr på taxi medicin och djursjukhuskostnader. Men hon behövde inte amputera som det ser ut nu. Sen skulle jag färga håret, som blev fel och sen skulle jag tillbaka dagen efter men jag försov mig. Vilket känns sådär kul att gå runt med kort grönt hår för att dem inte hade några tider förns typ tisdag nästa vecka. Även fått avboka en massa annat och vänt på dygnet,

Alltså är det bara jag eller ni också? Om ni har en dålig måndag så blir HELA min vecka skit? 🙁

(Visited 332 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *