Påväg till Helsingborg!

Hej hopp. Nu är klockan halv 2 på natten och jag ligger på ett natttåg påväg till Helsingborg. Skulle egentligen åka tidigare idag med har haft sådan himla problem med magen då jag förmodligen har parasiter som äter på mina organ. Det låter jätte hemskt men det ska tydligen gå över med vanlig antibiotika. Men har inte haft problem på ett år. Men nu när man rest massor så har man blivit dålig igen. :/

Men jag krigar mot mina inneboende i magen och hoppade på ett natttåg. Och alltså det måste ju vara det bästa som finns? SÅ himla mysigt. Och man sparar liksom en massa timmar. ÄLSKAR natttåg. Vill alltid åka det om jag ska resa någonstans.

Är iallfall påväg och ska möta upp min kompis Basse som bor i Helsingborg. Skönt med lite omväxling 😅❤️

(Visited 318 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *