Första dagen i Hibbi!

Inlägg i samarbete med Tandblekning.co

Alltså ett av mina ”nyårslöften”(lol jag vet) var att börja ta mer bilder. Jag har verkligen vart HELT värdelös på det. Förut när jag var yngre så drog jag liksom upp kameran på en förfest och ba ”smile bitches” till människor jag inte ENS KÄNNER. Nu vågar jag knappt fota mina kompisar. Haha. Men nu igår min första dag i Hibbi så tog jag några bilder iallafall.

Vi hängde i Väla, och varför finns det SÅ mycket roligare butiker här än i Stockholm? Så tråkigt. Älskar att shoppa här. Vi åt Joe and the juice, sen lagade vi mat och sen gick vi ut och tog en öl. Och sen så gick vi hem och blekte tänderna med tandblekning från tandblekning.co/  och kollade på tv. En mys kväll helt enkelt 🙂

Basse och hans älskade Spicy tuna!

Jag ville gå in och kolla på sängar haha!Helsningborg på natten. Så RENT här och inga tiggare? Alla måste flyttat till Stockholm.

(Visited 652 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *