”Svag” – Victor Leksell

Jag är egentligen är inget superfan av musik. Jag blir stressad om jag hör det om jag bara ligger och chillar. Och det är helt ärligt, många tror att jag är psykopat pga det men jag uppskattar inte alltid ljud.

Men när jag bodde tillsammans med Kevin Högdahl som är min absolut mest talangfulla vän så påminde han mig gång på gång att musik kommer från hjärtat. Och även om inte låtskrivaren vill sjunga låten själv så ger man den till en artist som skulle sjunga den bra. För att alla är ju faktiskt inte bra på samma saker eller vill synas på samma sätt.

Men när Kevin började skriva på en text och låt som han sen nynnade på för mig så tyckte jag att det var så bra så att jag nästan grät. Alltså det kom verkligen från hans hjärta. Och när jag sen fick höra när Victor Leksell sjöng den så var den så. jävla. fin. Och idag så släpptes den!

Alltså den låten kan det vara det finaste Sverige har? Och Kevin Högdahl också? Åh lyssna på den. ”svag” på Spotify.

(Visited 5 244 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *