CBD OLJA

I samarbete med alltomcbd.se

Som dom flesta av er vet så lider jag av guttat psoriais. Det är en typ av psoriasis som kommer i skov. Oftast i samband med halsinfektioner eller nedsatt imun försvar. Och det är hemskt, jag får utslag på hela kroppen, det gör ont, svider kliar och man känner sig äcklig och man ser ut som en smitta sen när sjukdomen börjar försvinna så blir man vitfläckig och folk tror att man har svamp. Om det inte vore nog med det, så har min psoriasis satt sig i lederna. Så när den inte syns, då känns den. Dock inte lika illa som när jag får dessa anfall. Det är viktigt att berätta att psoriasis är en kronisk sjukdom som INTE smittar.

Här är en bild hur det ser ut på mig.

Och när jag får detta så blir jag desperat. Och jag har prövat allt. Och vet ni vad som funkar bäst för mig? Jo nämligen CBD olja. Det är en olja som är framställd från cannabis plantan som man droppar under tungan eller i teet innan läggdags. Det har lugnade effekt och hjälp mot – sömnproblem, av någon anledning så hjälper det jätte bra mot psoriasis och ledsmärta. Det hjälper även väldigt bra mot ångest. Och funkar mot stress. Det är så himla sjukt att så himla mycket bra egenskaper får plats i denna lilla burk med olja. Vill ni läsa mer om hälsofördelarna med CBD olja gå in här: https://alltomcbd.se/cbd-olja/#Halsofordelar_med_CBD-olja

Man kan inta CBD båda som droppar, som pulver eller som tabletter. Själv så föredrar jag dropparna. Undrar ni mer om CBD olja så in och läs på

alltomcbd.se

 

(Visited 731 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *