Morgonfika med mamma

Åh vad jag älskar att fika. När jag var liten så älskade jag typ ruccola sallad och räkor? Och nu vill jag bara mosa i mig massa bakelser helst till frukost lunch och middag. Men jag har typ fått bättre ämnesomsättning nu när jag är ”äldre” än när jag var yngre. Konstigt det dära. Och jag vill typ aldrig äta nyttigt? Det brukar ju vara tvärtom att man gillar sötsaker när man är barn. Men jag åldras väl baklänges. Iaf i huvudet.

Kl börja närma sig 11 och jag har redan hunnit ”jobba” alltså svara på mejl och greja och dona. Fikat och jag ska strax fixa naglarna. Sen får det bli en liten nap. Jag fungerar inte om jag inte får sova.

mamma <3

Trött haha.

Nomnomnomnom!!

(Visited 511 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *