Okej tjejer håll i hatten och..

I samarbete med kinoshopping.se

dumpa era pojkvänner. Eller okej kanske inte dumpa dem, det hade ju vart taskigt. Men i veckan så fick jag hem två st WOMANIZER s. En lite billigare och en WOMANIZER Premium. Och jag prövade båda direkt haha. Jag är ju inte direkt blyg för att varken skriva eller prata om sex, så att få hem dessa två guldklimpar var rena rama drömmen. Speciellt eftersom jag vart ensam i helgen också.

Jag har hört så mycket om dessa womanizers och har hört av alla hur bra dem är. Dem är verkligen hyllade överallt så det är klart att man vart sugen på att prova om dem verkligen är så magiska som alla säger. Jag fick pröva två st modeller och den ena är lite lyxigare och dyrare och den andra lite billigare.

Och för er som inte vet vad en womanizer är så är det en sexleksak med lufttrycks nivåer som du nästan simulerar känslan av riktigt bra oralsex. Typ att dem stimulerar klitoris utan vid direkt beröring. Womanizer Premium erbjuder hela 12 olika intensitetslägen. Nytt för denna modell är även att den lägsta styrkan är 50% mildare och den högsta nivån är 50% mer effektiv, än hos andra modeller. Med  autopilot-funktionen kan du  njuta av en varierad stimulans när intensiteten slumpmässigt varieras automatiskt. Med hjälp av dess finkänsliga mönster kan orgasmen byggas upp längre och du får då möjligheten att uppleva en starkare orgasm när den väl kommer. Autopilot har tre olika nivåer.

Och jag säger bara WOW. Den är verkligen så bra som alla säger. Man kan även använda dessa tillsammans också, det låter faktiskt rätt roligt. Men det lär ju förmodligen gå rätt fort det.

Sen så fick jag även testa en billigare variant och ska jag vara ärlig så var det inte så stor skillnad förutom att den inte hade ”aoutopilot” eller kändes lika lyxig. Men den funkar också för er som inte vill lägga någon större summa.

Alla womanizers har ORGASMGARANTI även för dem som har svårt att komma.

Så brudar gör er själva en tjänst och köp en sådanhär, väl investerade pengar!

Och med PAOW15 så får ni 15% rabatt hos Kinoshopping.se till och med den 31 mars(Gäller ej i kombination med andra rabatter eller rea)

Hos kinoshopping.se så finns det massa olika varianter i olika prisklasser. Och även en MASSA andra sexleksaker.

Här är den som jag har 😉

 

(Visited 512 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *