Personliga presenter?

I samarbete med bestcanvas.com

Detta är nog mitt bästa presenttips NÅGONSIN! Fatta att ge detta till typ mormor mamma pappa osv? Man vet ju att dem kommer att ÄLSKA det. Sen är det ju inget fel att sätta upp en massa bilder på sig själv också? Eller på dina husdjur eller dina barn osv. Så

Jag har fått äran att samarbeta med  canvastavlor vilket är en väldigt personlig hemsida där man kan beställa prints som man själv valt ut på både TAVLOR och TEXTILER, såsom kuddar handdukar akrylblock. Finns även på musmattor och det verkar vara den PERFEKTA PRESENTEN? Alltså något av dessa. Mer personligt än så blir det bara inte.

Så jag sitter nu och tänker på att jag måste göra en fotoshoot med mina två kissar hemma så jag kan inreda hela mitt hem med bilder på dem. En dörrmatta, sängkläder, tavlor. Ja u name it! Och om ni går in HÄR och handlar så får ni 5 gratis mixpix bara via min länk!

Glöm inte att uppge PAOW15 när ni handlar för 15%

Det är väldigt bra priser också. SÅ in och kika! bestcanvas.se/

(Visited 280 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *