Ny telefon!

Hej på er alla mina 10000 läsare som håller sig trogna trots att jag är värdelös på att blogga. Jag lägger ju upp vad jag vill lite hux flux bara så att mobilblogga har alltid vart väldigt praktiskt för mig 🙂 men min mobil har strulat i flera månader. Men idag så tog jag tag i det. Jag köpte en ny telefon. En ny iPhone 11 PRO Max så nu dör inte batteriet varje timma och skärmen är inte trasig. Kan ni tänka er att jag hade samma mobil i 2 år och 3 månader? Rekord. Men nu kommer det att bli lite roligare att skriva när det känns enklare liksom. Kram

Sitter hemma hos mamma i myskläder och har precis gjort en fuktmask innan jag ska gå och lägga mig! Godnatt 🙂

(Visited 314 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Filippa mars 24, 2020 at 8:03 f m

    <3

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *