boka handledarekurs

Inlägget är i samarbete med trafiko.se

Just nu sitter jag hemma hos Mattias ute på landet. Hade en riktigt dålig dag igår och ville bara iväg hemifrån(kattungen är med min roomie) så det var skönt att bara kunna hoppa på tåget och åka till M som då var i enköping med lastbilen för att hänga lite. Men kom på en sak när jag var påväg dit är att JAG BEHÖVER ETT KÖRKORT. Jag måste ta ett körkort. Kom igen? Jag är liksom 26 år gammal och har inget körtkort. Och det suger. Dock så har jag alltid bott mitt i stan, men ändå. Känner att jag behöver det nu.

Så hittade jag trafiko.se 

Trafiko håller handledarkurser med handplockade lärare runt om i Sverige. Kurserna är jätte enkla att boka och man kan även boka dem direkt i mobilen.

De har även en digital plattform för övningskörning för alla körmoment du ska träna på inför uppkörningen. När du gått någon av deras kurser får du tillgång till plattformen helt gratis. Så in HÄR och boka handledarkurs!

Så nu är det bara för mig att börja. Ska ha ett körkort innan jag fyller 27. Mitt mål!

Sen när jag fått körkort så ska jag köpa en bil som pappa gjorde, och skriva kattpaow på den haha <3

paowmobil1

paowmobil2paowmobil3

 

(Visited 577 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *