Äntligen nya naglar!

Efter att min gamla nageltjej förstörde mina naglar och gjorde så att jag fick greenie(jag vet att sånt kan hända) men jag hade fått det pga att hon byggt in gamla släpp pga slarvfel. Men nu hittade jag Belinda som sitter på Studio S. Hon är HELT magisk. Kolla bara på mina naglar nu!

Har dock aldrig haft så långa. Men jag hanterar det bra tycker jag.

Hon sitter på Studio S och heter Belindasnaglar på instagram 🙂

(Visited 509 times, 1 visits today)

1 Comment

 1. Anonym maj 27, 2020 at 11:02 e m

  Då blev du nöjd till slut med dina nya fina naglar, trots att du tidigare var ledsen över att de gamla inte blev bra.
  Kanske blir det samma med att du känner dig lite nere just nu, (”Sommarångest”, 26 maj). Till slut kommer du upp på topp igen och det här nu, är bara en tillfällig nedgång i humöret. Du skrev ju själv att detta händer varje vår/sommar. Tidigare har det blåst över och det gör det i år också.
  Jag antar att du gillar att sola, så innan du unnar dig solning, så gör alla måsten först (städa, tvätta osv). Troligen går det då mycket lättare, när belöningen sedan blir att sola i princip hur länge som helst.

  På Instastory häromdagen, verkade det som du låg och solade på taket utanför lägenheten. Det såg inte ut att vara långt till takkanten med stuprören och där var inget skyddsräcke heller. Faan, tänk om du snubblar eller nåt. Fånga en katt som smitit ut t.ex.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *