Älskar att vara på landet?!

Nu har jag vart på landet typ varje dag i två veckor. Och fan vad jag trivs? Jag som alltid trott att jag vart en stadstjej. Men tydligen inte. Men jag gillar dock bara att vara på landet när det är varmt, annars så blir jag så kall om öronen och då blir jag asgrinig?

Nu sitter jag iallafall på tåget mot Stockholm. Kände att det var dags att komma hem lite och fixa hemma. Min roomie kommer att vara på Sandhamn hela sommaren så får passa på att njuta av lite egentid. Blir lätt så att jag kan strunta i att göra viktiga saker för att umgås. Ja men ni fattar.

Här är lite bilder från helgen 🙂

(Visited 371 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Filippa juni 3, 2020 at 7:44 f m

  Söt du är… Kul att du uppdatera här lite då och då <3

  Reply
 2. camilla juni 3, 2020 at 6:40 e m

  Grattis nu är du inte tillsammans med en tonåring längre 😉

  Reply
  1. Anonym juni 4, 2020 at 1:15 f m

   Fan vad du tjatar om åldersskillnaden. Är det bara för att 50 + gubbar attraheras av dig, men inte några som är yngre än dig?

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *