Lampor hem?

i samarbete med lampgallerian.se/

Att greja hemma är typ det roligaste jag vet. Att köpa inredning, att pynta och att byta mattor. Sängkläder och att städa. Visst är jag knäpp? Som ÄLSKAR ATT STÄDA. Alltså jag är inte manisk över att det måste vara rent. Utan mer att jag tycker att det är roligt att greja 🙂

Mitt senaste projekt hemma är LAMPOR. Tycker att det känns så sjukt tråkigt att köpa lampor på typ ikea? För när man kommer hem till någon, speciellt folk som precis har flyttat hemifrån så har alla samma taklampor? Sjukt tråkigt. Jag har googlat runt och jag hittade ÄNTLIGEN en bra hemsida som säljer lampor. Badrumslampor, taklampor, golvlampor, utomhusbelysning. Jag dem har verkligen exat allt. Till ett SUPERBRA pris.

Dessa är mina favoriter.

Sjukt snygg att ha i köket? Länk här för att komma till lampan.

Sen dessa? Som finns i flera olika färger dessutom. Länk för att komma till dem.

Hur stilren var inte denna? Länk

En sån här lampa har jag själv i sovrummet. Så himla söt? Finns dessutom i både babyblått och rosa?! LÄNK

Sen så har vi denna? Också snygg att ha i vardagsrummet? Länk 

Har även en rabattkod till er läsare där ni får 10% om ni uppger HEM10 när ni handlar hos lampgallerian.se/

(Visited 305 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *