Snygga munskyddsmasker

Inlägget är i samarbete med make up sweden.

Hej hej hoppas ni alla mår bra idag! Själv mår jag toppen trotts, trotts dessa tider vi lever i nu försöker jag att tänka positivt och inte gå ner mig pga allt man får höra.

Men angående just det. Corona har ju ingen missat, det står om det överallt på nyheter, tidningar, sociala medier etc etc..I dem flesta länderna är det lag på att alla måste bära mask, många flygbolag har även gått ut med att det kommer vara policy att alla ombord ska bära en mask. I Sverige har vi dock ännu inte blivit lika hårda med det, men jag tycker ändå att det är bra att man använder det för ens egna och andras säkerhet. Man kan som sagt gå runt med det utan att man vet om det.

Jag har provat en del munskyddsmasker, men dem flesta är inte speciellt bekväma och helt ärligt känns vissa masker inte som att dem gör någon nytta.

Men nu har makeup Sweden lanserat sina egna masker och WOW vad dem är snygga. Om man ändå ska gå runt med mask kan man ju faktiskt rocka det och köra på någon riktigt snygg. Men dem är inte bara snygga utan även mer bekväma och bättre kvalitet än vissa engångmasker som många använder.

Makeup Swedens profesionella munskyddsmaskermasker har kommit i flera olika modeller med en ventil på 2.5 PM filter. Super bekväma och skyddar mot dammpartiklar, pollen, avgaser och bakterier. Maskerna är i ett stretchbart material så dem passar alla ansiktsformer.

Gå in här för att handla! makeupsweden.se/

(Visited 231 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *