Cyckel hållare

I samarbete med Mekster

Att frakta en cykel i bagageluckan går, men det är inte särskilt smidigt och kan skada både din cykel och bilen. Skaffa en cykelhållare istället! Oavsett vilken typ av bil du har, med eller utan dragkrok eller takräcken så har vi med största sannolikhet en cykelhållare som fungerar alldeles utmärkt till din bil ändå!

Det kanske känns lite random att just jag skriver om det här. Men något ni kanske inte visste om mig är att jag är en riktigt cykelis. Jag är ju i princip born and raised på söder. Och kommer ihåg när jag var yngre och vi skulle ta med oss cykeln fram och tillbaka från landstället och det blev både smutsigt och rörigt. Och pappa fick framförallt repor på sin porsche cayenne :/

Men en sak som är säkert! När jag är ”vuxen” och har fått ett par kids. Då ska jag skaffa en cykelhållare.

Jag i somras! Vi cyklade alltså7 mil. Därav facet! haha

mekster.se/ har dem cykelställ som passar EXAT DIG. Finns massa olika!

Fräsig!

Och vill ni in och kika så är det bara att gå in här! mekster.se/tillbehor/last-slap/cykelhallare.html

 

(Visited 355 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym maj 27, 2020 at 11:37 e m

    Mattias får ursäkta, men bästa cykelhållaren är den som håller tandemcykeln.
    *Duckar för påskjutning*

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *