Hyra stuga i Sälen?

I samarbete med klappen.se/

Alla som läst min blogg länge vet att jag älskar Sälen. Dock så är jag inte något fan av att åka skidor kanske, men jag älskar att bara var i stugan och bara chilla runt i naturen. Men visst ni också om att man kan hyra en stuga i sälen även under sommaren? Och det passar ju perfekt om man ändå ska vara kvar i Sverige hela sommaren. Har själv sett flera st influensers som åkt upp till Sälen på sommaren och det ser verkligen SÅ HIMLA MYSIGT ut. Och det finns andra saker att göra där än att åka skidor och gå på afterski. Man kan också campa. Vilket är det mysigaste som finns.

Till exempel dessa saker!

  • Vandra i Sälen. …
  • Träna på utomhusgym. …
  • Golf. …
  • Fiske. …
  • Trollskogen.

Men ni kan även passa på att boka stugor nu tills i vinter. Så bara in på Kläppen ski resort hemsida för att gå in och kika vad som finns att boka. Utbudet är väldigt stort. Så vill ni hyra stuga i sälen.

www.klappen.se/

 

(Visited 563 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *