Lastcyklar!

I samarbete med lastcykel.se

Någonting som jag garanterat ska skaffa sen när jag får kids är en lastcykel. Fatta att köra sina ungar till skolan på en lastcykel. Och nu när jag är tillsammans med Mattias och om vi ska tänka framtid så lär det ju bli jag som får flytta ut till landet. Och I don´t mind. För fyfan vad mysigt det är.

En lådcykel eller lastcykel är ju väldigt praktisk att ha både på landet och i stan. Där man kan sätta sina hundar(eller katter) barn eller kompisar. För visst ser det nice ut? Speciellt om man är gnälliga barn. Sen så har dem även en massa elcyklar också som går lite fortare. Och en lastcykel ska även göra livet lite lite enklare. Och på söder där jag bor så finns det ju FULLT med cyklar överallt. Och man ser ju folk cykla överallt. Och det behöver ju inte ta slut för att man skaffar barn 🙂 så in och beställ från Babboe.

www.lastcykel.se/

(Visited 228 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *