Dildo!

i samarbete med sinful.se

Nu kommer vi till mitt favorit ämne igen! Nämligen sex. Sex är typ det roligaste roligaste som finns. Både att ha, och att prata och skriva om. Det är kul att ha med en, eller flera om man vill men min favorit under en sexakt är att använda sexleksaker. Det är ju i för sig kul att använda själv också. Men att addera en vibrator under sex är det bästa tycker jag då eftersom många tjejer har svårt att komma av endast vaginalt samlag. Jag drar nästan alltid fram en vibrator under sex. Det spelar ingen roll om det vart ett one night stand eller min pojkvän(när jag hade det då).

 

Siful har även en MASSA andra roliga sexleksaker. Både för par och för grejer man kan använda själva 🙂

Se Sinfuls hela utbud av dildon här!

(Visited 1 314 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *