Godmorgon!

Godmorgon från Grekland. Ville bara passa på att säga att jag mår toppen. Gud vad jag behövde denna resa. Har de verkligen så himla bra här nere och hade glömt hur kul det var att ”säsonga”.

Dock så märker jag att jag är lite mer mogen nu än vad jag vart innan vilket betyder lite tidigare kvällar men gemenskapen är ändå sjukt nice. Och att man verkligen får vänner för livet från hela världen. 🙂

Men på söndag så är det dags att åka hem då hela ön är typ stängd efter kl 12 på natten vilket betyder att man måste börja festa tidigare + att det är väldigt många som åkt hem så det börjar liksom bli dags nu 😎 nu sitter jag iallafall och äter frukost och väntar på att dem andra ska vakna så vi kan gå och sola!

Bilder för dagarna.

Just nu 🙂 det enda som är gott här nere då man är kräsen som ett arsle.

Hör om dagen så blev det en riktig pangfest. Filip somnade först så vi åt pizza på honom Hahah.

Bruuuudar!

Tatuerade mig även! Skrev in Maddikens namn och datum❤️

Strandhäng!

Filips alterego! Tripslosky. Roligaste människan jag träffat typ haha!

Sola lite!

Snygg kompis!

(Visited 1 147 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *