Hårfri hemma!

I samarbete med VIVRE® IPL PERMANENT LASER HÅRBORTTAGNING

Hej! Som dom flesta av er säkert redan så har jag lasrat bort hår länge nu. Alltså har laserat hela kroppen. Men för att få ett långvarigt resultat så måste man göra det varannan månad ca 8-15 gånger. Det blir båda dyrt och onödigt i längden. För vem har råd & tid att lägga 1500kr varannan månad på någonting som KANSKE funkar. När man lika gärna kan göra det hemma? Och på bara 30 min en gång i veckan tills man börjar märka att all hårväxt försvinner. Det behövs inga påfyllningar heller. Så himla skönt att bli HÅRFRI!

Därför vill jag tipsa om VIVRE® IPL som även har en sjuk rabatt. Det är alltså ett verktyg (ungefär som dem använder på salong) som man kan använda hemma för att bli HELT hårfri.

”Med Vivres hjälp behöver du aldrig mer vaxa, raka eller irritera din hud. Hela kroppsbehandlingar görs på 30 minuter, bara en gång i veckan.  Fungerar på alla kroppsdelar inklusive ansiktet och brasiliansk. Enkel att hantera för alla och såväl kvinnor som män kan lasra bort hår!”

Tryck här för att handla eller läsa mer!

(Visited 648 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *