Grekland

Hej på er! Var ett tag sedan jag skrev här. Tänkte bara uppdatera er lite om vad som hänt i mitt liv 🙂 jag är singel. Tog uppbrottet mellan mig och Mattias väldigt hårt och kände att jag verkligen behövde komma iväg. Har aldrig blivit dumpad innan, ingenting speciellt har hände utan ”förhållande vara inte hans grej”. Vi är fortfarande vänner och det känns ärligt som jag kommit över det. Kanske för att vi är vänner 🙂

Jag är iallafall i Rhodos. Är egentligen för gammal kanske, men fan vad kul det är och jag hade nästan glömt bort vilken gemenskap man får här näre. Känner flera st här nere också sen innan så är väldigt roligt:

Kommer uppdatera er mer imorgon! För saknar verkligen att skriva av mig.

(Visited 1 013 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *