Tandblekning hemma

I samarbete med bästtandblekning.se

Jag tycker verkligen att tänder är så himla viktigt. Det är det första jag kollar på hos en kille och om man kollar på mina 2 senaste killar så är deras tänder i princip perfekta. Tänder är det första jag kollar på hos alla egentligen.

Det kanske egentligen kommer ifrån att jag själv haft så stora komplex över mina tänder. I HELA MITT LIV verkligen vilket egentligen är ganska så hemskt. Jag har verkligen drömt om ett stort vitt leende. Men misstolka mig rätt nu, jag kan även tycka att ” imperfections ” är hur snyggt och charmigt som helst. Det kan ge karaktär till ett utseende.

Anledningen till att jag gjorde tandfasader i hela min mun är pga i hur dåligt skick mina tänder var. Efter år av bulemi och tandläkar skräck så var inte mina tänder i det bästa skicket så jag hade inget annan val än att fixa fasader.Det kanske inte är det mest optimala att slipa ner sina egna tänder men jag hade i princip inget annat val.

Men det viktigaste för mig var att dem blev vita. Och vita tänder är något jag i princip alltid har haft. Tycker verkligen att det är sååå viktigt med vita tänder.

Jag har i princip bara kört med tandblekning hemma och tycker att det funkar hur bra som helst. Det är enklare och mer effektivt då man kan köra lite då och då. Te.x medan man jobbar osv.

Ett vitt leende är viktigt!

(Visited 358 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *