Alice är hemma!

Sen Alice kom till min lilla familj så har Matilda känt sig lite utanför. Hon har då ibland kissat i sängen vilket har/är ett riktigt jävla helvete. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det och har prövat med allt. Så jag tänkte om jag tar bort Alice en stund så kanske Matilda slutar att kissa i sängen. Så Alice har fått vara iväg i ca 16 dagar och jagat möss ute på landet hos en vän till mig. Och haft det jätte bra.

Men problemen med Matilda har inte slutat. Så jag antar att det är att jag har ny kille som sover med mig typ varje natt. Så nu när jag läst på så tror jag faktiskt bara att hon känner sig utanför för att det har kommit nån ny i mitt liv. Förut så var jag ju tillsamans med M men då var jag mest hemma hos honom. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.

Nu är iallafall Alice tillbaka hemma och min lilla familj är samlad!

(Visited 287 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.