Vart hittar man kärleken?

I samarbete med dejtingsidor.nu

Nu kommer vi till den här frågan. Vart f*n hittar man den rätta? Via en gemensamma vänner? Är det på gymmet? På krogen? I matbutiken? På tinder, eller på nätet?

Jag tycker att dejting appar där man swipear som te.x raya eller tinder känns så himla opersonligt och där handlar allt oftast om sex. Men om man faktiskt letar efter ett seriöst förhållande. Vart letar man då ? Kanske inte på krogen iallafall. För där handlar också allt bara om sex känner jag. Inte i alla fall självklart. Men jag tänkte berätta om en lurig tinderdejt jag hade för ett par år sedan. På sin profil så var han hur snygg som helst men sen när vi möttes upp i verkligheten så var han bra mycket kortare i verkligheten(dock är inte det jätte viktigt för mig då jag själv är kort). Men han var inte direkt något superkex och inte alls min typ utseendemässigt. Men jag ville vara trevlig och ge killen en chans också. Så vi gick till ett ställe som heter Langolo och jag sätter mig och förväntar mig att han ska beställa en öl till mig med. Men nej han beställer bara en ÖL TILL SIG SJÄLV. Så jag får resa mig upp och beställa en öl till mig själv. Sen när det var dags för öl nummer två så ber han mig att gå och beställa och betala. Så jag gjorde det för jag tänker att man ändå tar rundor. Han var verkligen inte så snygg för att bete sig som han gjorde. Och sen så ville han att jag skulle följa med hem till honom? Och ja då fatta jag att han BARA ville ligga usch.

Det är ju självklart okej att bara vilja ligga också. Men då kan man vara lite charmig också iaf.

Men det finns en hemsida för dejting som jämför dejting sidor så du kan hitta en dejting sida som passar just dig! Så som sidor som dejtingsidor.nu tillexempel. Där om man vill dejta mer seriöst!

(Visited 370 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *