Allt för väggen!

i samarbete med bimago

För er som inte vet det så ska jag ÄNTLIGEN flytta till min lägenhet på östermalm. Jag har verkligen saknat att bo litet och framför allt att bo helt SJÄLV. Tycker typ att det är rörigt att bo stort. Nu håller vi tummarna för att jag får lägenheten då min pappa är lite oklar som vanligt haha.

Men något jag längtar efter är att få inreda den på mitt eget sätt. Och är det något jag kommer att göra är att inreda lägenheten med fina tavlor. Tycker verkligen att det är SÅ snyggt. Det bästa med bimago är att det kommer nya tavlor varje vecka så som prints, canvas m.m. Det finns för alla olika stilar.

Dem har även så att du kan måla dina egna tavlor vilket kan vara en perfekt present! Samt fototapeter så man kan göra en fin fondvägg hemma. Så där

Så vill du beställa snygga tavlor eller posters hem så kan jag varmt rekommendera bimago.se!

Här är bara lite av vad som finns på hemsidan. Gå in och kika för att se allt.

 

 

(Visited 278 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *